Laden cover... Sleep omslagfoto naar de gewenste positite
Statistieken
CC Elckerlyc
Hilvarenbeek
De wifi-generatie, opgroeien in digitale tijdperk

Het is voor ouders en grootouders een grote uitdaging, kinderen opvoeden in het digitale tijdperk. Geef je kinderen een tablet of smartphone? Hoe lang mag zoon of dochter erop spelen? En de razend populaire game Fortnite, verbieden of niet? De wifi-generatie is het thema van de Bikse Talkshow op vrijdag 15 februari in Elckerlyc.

De presentie is die avond in handen van de bekende tv-journalist Pepijn Crone (RTL Nieuws). Hij interviewt diverse gasten over het thema waar zoveel ouders mee worstelen. Gasten zijn onder meer opvoedcoach Eline Weijers, mediadeskundige Herm Kisjes, opticien Machiel Driesser, Nikol van Rijsbergen en kinderfysiotherapeut Sophie van de Klundert - Prinsen. Daarnaast is er ruim baan voor ouders die vertellen over hun ervaringen, en natuurlijk voor de kinderen zelf. Zij laten zien wat hun digitale wereld zo boeiend maakt.

Hoe ga je als ouder (of als opa en oma) om met de wifi-generatie, de jeugd van tegenwoordig die niet beter weet dan dat er altijd internet bestond? Die als ze met het gezin op vakantie gaan als eerste vragen: ‘Er is toch wel wifi?’

Hoewel het thema betrekking heeft op kinderen en nieuwe media is deze talkshow interessant voor eenieder die nieuwsgierig is naar ontwikkelingen in de digitale wereld.
De talkshow in Elckerlyc begint om 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur.
Toegang 6 euro (inclusief koffie/thee bij binnenkomst). Kaartjes zijn te bestellen www.elckerlyc.nu
Gegevens kunnen niet worden geladen. Vernieuw de pagina en probeer het opnieuw.
+