Laden cover... Sleep omslagfoto naar de gewenste positite
Statistieken
Vrijthof-Vrijthof Kids Challenge
Tegelijk met de Vrijthof-Vrijthof Bike Challenge, wordt op 20 april 2019 in samenwerking met Stichting Samenwijs Opvang & Onderwijs voor kinderen vanaf 7 jaar een eigen MTB-tocht georganiseerd in de afstanden 15 en 25 km.

Route
De start is aan de Vrijthof in Hilvarenbeek. We vertrekken in kleine groepjes en fietsen onder begeleiding vanaf het Vrijthof in Hilvarenbeek een mooie tocht. Het laatste deel, en dus ook de finish, wordt gedeeld met de Vrijthof-Vrijthof Bike Challenge. Onderweg is er een pauzepost waar de kinderen wat kunnen drinken en eten om het energieniveau weer op peil te krijgen.

Om mee te kunnen rijden moet je wel een MTB hebben en een degelijke valhelm. Mocht je geen MTB hebben dan kun je contact op nemen met Jurgen Netten (j.netten@stichtingsamenwijs.nl). Er is een beperkt aantal MTB’s beschikbaar vanuit Stichting Samenwijs om te gebruiken.

Sponsoring
Deelname aan de Kids Challenge is gratis, maar van de deelnemers wordt gevraagd om via hun profielpagina geld in te zamelen voor het KWF. Dit kan door de familie te vragen je te sponsoren of een leuke actie met je klas op te zetten, denk hierbij aan flessen inzamelen of heitje voor een karweitje.

Inschrijven
Er is maar plaats voor 50 deelnemers, dus zorg dat je je snel aanmeldt om verzekerd te zijn van deelname aan deze unieke tocht! Je kunt je aanmelden (ook als begeleider) via onderstaande link:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScQ4WmFvBQumKjGL1M7V9QgpgL6CJNmK0QkUuvIWjUnHT6I6Q/viewform
Gegevens kunnen niet worden geladen. Vernieuw de pagina en probeer het opnieuw.