Laden cover... Sleep omslagfoto naar de gewenste positite
Statistieken
Gelderstraat 20
Hilvarenbeek
Op donderdag 16 mei trekt Het Anker On Tour voor het eerst buiten de landsgrenzen. We zakken af naar Hilvarenbeek in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. Daar vind je een gezellig bruin café met een gekende naam: 'Gouden Carolus'. Het café stond de afgelopen 2 jaar te pronken in de Nederlandse Café Top 100, want bij Philip en Angele voelt iedereen zich meteen welkom in ‘de huiskamer van Hilvarenbeek’.

Een Ankeravond is veel meer dan een bier- & whiskyproeverij. Verwacht je aan een interactieve totaalbeleving waarbij je ten volle kunt proeven en ontdekken. Zowel de gekende als minder gekende Ankerbieren komen aan bod, met telkens een uniek bier van het seizoen. Iedereen kent natuurlijk Gouden Carolus Tripel, maar kun jij het smaakprofiel definiëren en de 4 verschillende kruiden herkennen? Weet je ook hoe we op basis van dit bier prijswinnende Belgische whisky stoken? Onder leiding van de sympathieke Bert Mattys leren zelfs de grootste kenners nog bij!

Laat je begeleiden en ontdek de wondere wereld van bier en whisky op een originele manier. Proef van vakmanschap en traditie in een aangename tasting vol leuke verhalen, weetjes en anekdotes.

Wanneer: Donderdag 16 mei 2019 - start 19u30 stipt tot 21u30 - ontvangst vanaf 19u15
Waar: Gouden Carolus Café Zaal - Gelderstraat 20, 5081 AC Hilvarenbeek NL
Prijs: €15 inclusief 3 bieren + 1 whisky + proevertjes brouwerskaas & bierpraline

Reserveren noodzakelijk, schrijf je snel in via http://www.hetanker.be/evenementen

Bekijk de foto’s en reacties van de eerdere edities op de Facebookpagina van Brouwerij Het Anker!
Gegevens kunnen niet worden geladen. Vernieuw de pagina en probeer het opnieuw.
+