Laden cover... Sleep omslagfoto naar de gewenste positite

Il Circo Di Famiglia

  18 mei 2019
Diessenseweg
Hilvarenbeek
Zaterdag 18 mei en zondag 19 mei speelt Rauwkost de voorstelling ‘Il Circo Di Famiglia’. Vier acteurs spelen een komische maar tragische voorstelling over een –zogenaamde- familie die succesvol was in het circus.
Il Circo Di Famiglia, geschreven door Koen Ketelaars, is de tiende productie van Rauwkost. Na de grote muzikale voorstelling ‘Opwaaiend Stof’ is het nu tijd voor een kleine productie op locatie. Een voorstelling met humor, tragiek en gekkigheid.
De voorstelling vertelt het verhaal van vier mensen: Een werkeloos 'circus' gezin moet overleven. Geraldo heeft het ideale beeld hoe ze verder kunnen als circus. Maar eigenlijk weet iedereen het al. Dit gaat nooit meer lukken. Niet in deze tijd. Niet met deze acts.....
Wilton Sluiters, Femke Blankenstein, Tom Bakkers en Koen Ketelaars nemen de rollen voor hun rekening. Een gewaagde combinatie van spelers, die de meest bizarre situaties in elkaar naar boven weten te halen.
Rauwkost koos voor ‘Rinus Rust’ als locatie voor deze voorstelling. Een privé locatie ter hoogte van Beekseweg 20, tussen Hilvarenbeek en Diessen. Tegen de bossen aan. De sfeer en uitstraling zijn perfect voor de voorstelling ‘Il Circo Di Familia’. De voorstelling wordt twee keer per dag gespeeld en er zijn maar beperkte zitplaatsen.
Il Circo Di Famiglia is te zien op zaterdag 18 mei om 19.00u en 21.00u en op zondag 19 mei om 15.00u en om 20.00u.
Kaarten zijn te reserveren via de website van Rauwkost: www.rauwkost.nu
We raden aan om vooraf te reserveren i.v.m. het beperkt aantal zitplaatsen.
Gegevens kunnen niet worden geladen. Vernieuw de pagina en probeer het opnieuw.
+