Laden cover... Sleep omslagfoto naar de gewenste positite
Statistieken
"ome Toon" Biestsestraat 38C
Biest Houtakker
Ons lichaam is gemaakt om te bewegen.
Verklaring waarom bewegen goed is:
Je hoort het iedereen vertellen maar waarom is dat zo? Ieder gewricht wordt pas gesmeerd als het beweegt. Als je jong bent wordt er meer gewrichtssmeer aangemaakt dan dat je ouder bent. Dus als je kortstondig zit en regelmatig beweegt blijf je lekker soepel. Iedereen weet dat als je niet beweegt je veel sneller je vitaliteit en je beweeglijkheid verliest. Het is ook bekend dat mensen juist vitaal oud worden als ze regelmatig bewegen. Dat hoeft geen topsport te zijn of je hoeft geen hele of halve marathon te lopen om fit en vitaal te blijven. Belangrijk is dat je beweegt op een zodanige manier dat je het leuk vindt en het goed voor je voelt.
Waarom is speciaal Biodanza bedacht ?
Nu Biodanza is speciaal zo bedacht dat elke beweging die je doet op muziek helemaal door jezelf wordt bedacht en uitgevoerd zoals het voor jou goed voelt. Dus geen moeilijke aangeleerde stappen of moves nee gewoon bewegen op jou unieke manier. Dat is ook de reden dat iedereen bij Biodanza meteen mee kan dansen. Als je danst op die manier werkt het dubbel: en je geniet van het samen dansen in een groep alleen en met elkaar en je krijgt er een vitaal gevoel van.
Wat doet Biodanza met je?
Dus kort gezegd word je vitaal van lichaam en fit van geest als je Biodanza danst. De muziek waarop je danst is heel divers soms ritmisch soms rustige romantische muziek. Dat ligt aan het thema dat we dansen. Elke Biodanza avond dansen we namelijk een uniek verrassend nieuw thema uit het leven gegrepen en voor jou zeker deels of helemaal herkenbaar in de dans. Omdat dansen op muziek ook je emotie kan prikkelen kun je er veel intenser van genieten als je je kan bewegen op jou unieke manier. De geleerde pasjes zouden je emotie die de muziek opwekt kunnen verstoren.
Nu speciale aanbieding 3x gratis geheel vrijblijvend meedansen.
Heb ik je nieuwsgierig gemaakt en wil je ook kennismaken en ervaren wat Biodanza is dan heb ik nu een speciale kennismaking aanbieding van 3x gratis meedansen. Daarna kan je geheel vrijblijvend beslissen of je doorgaat of stopt Om 3x gratis mee te dansen kun je je opgeven via www.biodanzametton.nl
Waar en wanneer kun je dansen.
Ik zie er naar uit je persoonlijk te ontmoeten op donderdagavond in Biest Houtakker (gem Hilvarenbeek) of op vrijdagavond in Eersel. Beide avonden beginnen om 19.30 uur inlopen kan al vanaf 19.10 uur De avond duurt ca 1,5 uur.
Tot dan(s) Hartelijke gr Ton
 
Afgelast
Gegevens kunnen niet worden geladen. Vernieuw de pagina en probeer het opnieuw.
Hilverportal brengt mensen samen uit de gemeente Hilvarenbeek
Hilverportal is een social initiatief
van Van Laarhoven ICT en Stichting Hilverportal

© Stichting Hilverportal | Privacybeleid - Disclaimer - Cookie-instellingen

Hilverportal is mede mogelijk gemaakt door:

Hilverportal brengt mensen samen uit de gemeente Hilvarenbeek
Hilverportal brengt mensen samen uit de gemeente Hilvarenbeek
Hilverportal brengt mensen samen uit de gemeente Hilvarenbeek
Hilverportal brengt mensen samen uit de gemeente Hilvarenbeek
Hilverportal brengt mensen samen uit de gemeente Hilvarenbeek
+