Laden cover... Sleep omslagfoto naar de gewenste positite

Boekenmarkt

  18 aug 2019
Statistieken
Bezoekerscentrum de Flierefluiter, Groot Loo 8
Hilvarenbeek
GEZELLIGE BOEKENMARKT MET MUZIKALE OMLIJSTING OP TERRAS “FLIEREFLUITER”
Ruim 4000 boeken worden voor slechts €1,00 per stuk te koop aangeboden op de zondag 18 augustus tussen 11.00 uur en 17.00 uur op het intieme boerderijterras van ‘De Flierefluiter” op Groot Loo 8 in Hilvarenbeek. Literatuur, reisverhalen, thrillers, streekromans, kinderboeken, kortom er wordt allerlei lectuur aangeboden voor een vriendenprijsje. Behalve boeken worden er ook ceedees, deeveedees en elpees te koop aangeboden.
De sfeer op het gezellige terras wordt verhoogt met live muziek gebracht door een aantal muzikanten van de KHC van 1839. Optredens van Aad Goedendorp and friends, het duo Ragne en Jacco, een Fluitenensemble, Quatro Baritoni Saxofoni, Sixmains au Piano, een Klarinetkwartet en onverwachte muzikale garanderen een prettig verblijven op het boerderijterras.
RUIM 4000 BOEKEN KRIJGEN EEN TWEEDE KANS
De aangeboden boeken zijn gered van de papiercontainer. Jaarlijks ziet de organisatie van de Grootste Vlooienmarkt van het Zuiden met pijn in het hart duizenden niet verkochte boeken in de papiercontainer verdwijnen. Eeuwig zonde vinden de vrijwilligers van de HKC van 1839 die verantwoordelijk zijn voor de boekenverkoop tijdens de jaarlijkse Vlooienmarkt. Zij redden daarom alle goede boeken van de papiermolen en verzamelen daarnaast continue goede boeken die ze nu voor een prikje te koop aanbieden. Bijzonder is een verzameling boeken uit de nalatenschap van Jan Naaijkens, boeken van en over Anton van Duinkerken. Kom op uw gemak snuffelen tussen al deze boeken in de prachtige tuin van “De Flierefluiter”. Relax vervolgens op het terras bij een heerlijk kopje koffie, een glaasje wijn of een speciaal biertje en geniet van de muziek.
De Vereniging Natuur en Milieu Hilvarenbeek zal deze middag ook present zijn met een informatiestand over hun zeer diverse werkzaamheden.
De opbrengst van de Muzikale Boekenmarkt komt volledig ten goede aan de Stichting Vrienden van Concordia, die op haar beurt met deze gelden het muziekonderwijs op de basisscholen ondersteunt.
Zondag 18 augustus, 11.00 tot 17.00 uur, boerderijterras van ‘De Flierefluiter’, Groot Loo 8, Hilvarenbeek. Gratis entree. Brengt u zelf een tasje mee?

Contactgegevens:
www.flierefluiter.nl
[email protected]
Tel: 013 505 12 37
Gegevens kunnen niet worden geladen. Vernieuw de pagina en probeer het opnieuw.
+