Statistieken
Achter Het Raadhuis 2
Hilvarenbeek
Steeds meer contacten met de overheid lopen via internet. Denk bijvoorbeeld aan het aanvragen van zorg, werk zoeken of het doorgeven van een verhuizing. De omschakeling van offline naar online is voor veel mensen lastig. Vind jij het moeilijk om met de websites van de overheid te werken en wil je er graag handiger in worden? Dan is de gratis cursus Digisterker iets voor jou!

Tijdens deze praktische, vierdaagse cursus helpen we je in vijf bijeenkomsten op weg. Zo leer je hoe je een DigiD aanmaakt en gebruikt en oefen je met veelvoorkomende formulieren en diensten van bijvoorbeeld de gemeente, de Belastingdienst, Mijn Overheid en UWV.

Digisterker is bedoeld voor iedereen van 18 jaar of ouder die graag beter wil leren omgaan met de elektronische overheid. Voor de cursus is het belangrijk dat je al enige ervaring hebt met het werken op de computer en internet. Om zeker te weten of de cursus bij je past, vragen we je om een intake-formulier in te vullen. Dit formulier sturen we na je aanmelding naar je op.

De cursus vindt plaats in de Bibliotheek Hilvarenbeek, op de volgende data:
Donderdag 7 november van 09.30 tot 11.30 uur
Donderdag 14 november van 09.30 tot 11.30 uur
Donderdag 21 november van 09.30 tot 11.30 uur
Donderdag 28 november van 09.30 tot 11.30 uur

Aanmelden kan door te mailen naar hilvarenbeek@bibliotheekmb.nl, te bellen naar 013 505 12 81 of naar de balie te gaan in de Bibliotheek Hilvarenbeek.
Gegevens kunnen niet worden geladen. Vernieuw de pagina en probeer het opnieuw.
+