Laden cover... Sleep omslagfoto naar de gewenste positite

Expositie In de Wandelgangen 2

  26 feb 2023 14:00 - 19 mrt 2023 17:00
Statistieken
Gemeentehuis
Hilvarenbeek
Op zondag 26 februari 2023 opent bij De Wandelgangen in het gemeentehuis van Hilvarenbeek een tentoonstelling met schilderijen van Tan van Dooren uit Goirle. De tentoonstelling is vier zondagen te bezoeken (t/m 19 maart), steeds van 14.00 tot 17.00 uur. De kunstenaar is alle zondagen aanwezig.
De schilderijen die op de tentoonstelling in Hilvarenbeek zijn te zien, zijn hoofdzakelijk van de laatste paar jaren. Het betreft werken geïnspireerd door wandelingen en fietstochten in Nederland en in Frankrijk en Italië. Het zijn veel zomerse taferelen en de warmte spat van het doek.
Tan van Dooren heeft in 2019 de Academie van Schone Kunsten in Arendonk afgerond. Ze heeft sinds die tijd een sterk eigen stijl ontwikkeld. Ze schildert voornamelijk in acryl, maar maakt soms een uitstapje naar olieverf. Tan exposeerde in 2021 in het Oude Kerkje in Middelbeers en eerder in het gemeentehuis in Goirle.
De opening van de expositie is op zondag 26 februari 2023 om 14.00 uur. Er is muzikale ondersteuning door Maud van Dooren en Wim Ruis (zang en accordeon). De tentoonstelling is vrij toegankelijk.
Toegang via Vrijthof 9 in Hilvarenbeek. www.wandelgangenhilvarenbeek.nl
 
Afgelast
Gegevens kunnen niet worden geladen. Vernieuw de pagina en probeer het opnieuw.
Hilverportal is een social initiatief
van Van Laarhoven ICT en Stichting Hilverportal

© Stichting Hilverportal | Privacybeleid - Disclaimer - Cookie-instellingen

Hilverportal is mede mogelijk gemaakt door:

+