Laden cover... Sleep omslagfoto naar de gewenste positite

Gratis bridgecursus Bridgeclub Diessen

  3 juni 2020 - 25 juni 2020
Statistieken
Partycentrum Hercules
Diessen
Gratis bridgecursus bij Bridgeclub Diessen
Hou je van kaarten? Zou je graag een avond in de week willen kaarten bij een gezellige club? Misschien is dan bridgen iets voor jou.
Het bridgespel Het spelen van bridge lijkt veel op rikken. Het doel is om samen met je bridgepartner zoveel mogelijk slagen te halen.
Vaak wordt gezegd dat bridge een moeilijk spel is. Het klopt dat je bij bridge goed moet nadenken. Maar je hersenen gebruiken is, vooral op latere leeftijd, goed voor iedereen. En dat doe je bij bridge. Maar het bridgespel is niet zo moeilijk dat je het niet kunt leren.
Bij Bridgeclub Diessen staat tijdens het bridgen de gezelligheid voor op. We willen de leden van onze club een leuke kaartavond bezorgen. We spelen van september tot maart op donderdagavond in Hercules in Diessen.
In april start Bridgeclub Diessen met een bridgecursus. Deelname is gratis. U kunt zich alleen aanmelden voor deze cursus maar ook met je (toekomstige) bridgepartner, zodat je samen leert bridgen. Na de cursus kun je beslissen of je lid wilt worden van onze bridgeclub.
Inlichtingen Ad Reijrink
Telefoon: 06-53911893
Email: bcdiessen@gmail.com
 
Afgelast
Gegevens kunnen niet worden geladen. Vernieuw de pagina en probeer het opnieuw.
Hilverportal is een social initiatief
van Van Laarhoven ICT en Stichting Hilverportal

© Stichting Hilverportal | Privacybeleid - Disclaimer - Cookie-instellingen

+