Laden cover... Sleep omslagfoto naar de gewenste positite
Statistieken
Cultureel centrum de Elckerlyck Achter 't Raadhuis 2
Hilvarenbeek

Biodanza
Biodanza zet je leven in beweging.
Biodanza is een nieuwe vorm van bewegen op een natuurlijke manier zoals de muziek jou in beweging zet.
Daarom bewegen we bij Biodanza niet gebaseerd op aangeleerde vaste pasjes. Biodanza helpt ons niet alleen op lichamelijk maar ook op geestelijk gebied in je rust, maar ook in je activatie te komen. Door ongedwongen te bewegen op muziek ontspan je meer vanuit je diepste gevoel en komt de rust terug in je lichaam. We moeten al zo veel in het leven vandaar dat Biodanza ook daarom zo ontspannend werkt. Biodanza werkt volgens een bepaald systeem waarbij je steeds beter in het leven gaat staan en beter leert te relativeren wat belangrijk is in het leven. Bij Biodanza bewegen we op muziek in een bepaalde cyclus. Eerst kom je in je activatie en daarna in je rust. Door deze contrasten van bewegen geniet je intensiever van beide soorten van bewegen. Daardoor wekt het zo’n ontspannen gevoel bij je op. Als je bloedsomloop en je ademhaling meer wordt geactiveerd, krijg je ook meer het gevoel dat je leeft. De conditie wordt door het bewegen een stuk beter. Dus je trimt en geniet van het bewegen op een hele plezierige natuurlijk ontspannen manier.
Nu een speciale aanbieding van 3x lessen van 1.5 uur geheel gratis zodra je je hebt geregistreerd op mijn website https://www.biodanzametton.nl/html/registreren/registratie.html
De wekelijkse Biodanza avonden zijn in Hilvarenbeek op de donderdag avond. Tijdstip van aanvang 19.30 uur tot 21.00uur Je kan al instromen vanaf 19.15uur.
Ben je geïnteresseerd? Voor verdere info zie de website www.biodanzametton.nl U kunt contact opnemen via het contactformulier op deze website.
Tot dan(s) hartelijke groeten,
Ton Jansen
 
Afgelast
Gegevens kunnen niet worden geladen. Vernieuw de pagina en probeer het opnieuw.
Hilverportal is een social initiatief
van Van Laarhoven ICT en Stichting Hilverportal

© Stichting Hilverportal | Privacybeleid - Disclaimer - Cookie-instellingen

+