Laden cover... Sleep omslagfoto naar de gewenste positite
Statistieken
Hakvoortseweg tegenover tuincentrum Abrahams
Hilvarenbeek
Hilvarenbeek Infopunt organiseert een aantrekkelijke wijnwandeling door wijngaard De Colonies van Wil Hendrikx.
Wijngaard De Colonies aan de Hakvoortseweg in Biest-Houtakker, is gelegen tussen natuurgebieden en landgoederen. Wil Hendrikx is in 2012 gestart met zijn wijngaard en hij beheert deze op natuurlijke wijze, zonder chemische bestrijdingsmiddelen.
Hij heeft ongeveer 500 wijnstokken die hij met liefde en plezier onderhoudt. De zeven verschillende soorten druiven (blauwe en witte) worden eind september geoogst.
Wil ontvangt de deelnemers aan deze wandeling graag en tijdens een rondleiding door de wijngaard zal hij uitleg geven over alles wat komt kijken bij het maken van wijn. We sluiten af met een kleine proeverij om het karakter van de wijn nog beter te proeven.
Al met al een bijzondere wandeling die zeker de moeite waard is voor de wijnliefhebber! Na afloop kun je genieten van een heerlijk glaasje wijn. De kosten voor deelname aan deze wijnwandeling bedragen € 6,50 p.p. incl. kleine proeverij.
Omdat het aantal deelnemers beperkt is en vanwege de corona maatregelen vragen we je om vooraf even aan te melden voor deze wandeling bij Hilvarenbeek Infopunt: tel. 013-5052458 of email: info@bezoekhilvarenbeek.nl. We ontvangen je aanmelding graag voor donderdag 17 september a.s. Leuk als je mee op pad gaat!
De startijd is om 15.00 uur
 
Afgelast
Gegevens kunnen niet worden geladen. Vernieuw de pagina en probeer het opnieuw.
Hilverportal is een social initiatief
van Van Laarhoven ICT en Stichting Hilverportal

© Stichting Hilverportal | Privacybeleid - Disclaimer - Cookie-instellingen

+