Laden cover... Sleep omslagfoto naar de gewenste positite

Winkel Bierbrouwerij De Roos weer geopend

  8 mei 2020 - 28 aug 2020
Statistieken
Sint Sebastiaanstraat 4
Hilvarenbeek
Vanaf aanstaande vrijdag 1 mei is de winkel van Bierbrouwerij De Roos weer geopend! Voorlopig iedere vrijdag en zaterdag tussen 14:00 en 16:00 uur. De Roos heeft voorzieningen getroffen zodat de veiligheid van zowel klanten en vrijwilligers wordt gegarandeerd. Houd 1,5 meter afstand en betaal per pin.

De verkoop van de Bikse Blonde is hard gegaan, waardoor dit heerlijke biertje bij De Roos niet meer verkrijgbaar is. Alle andere roosbieren zijn in verschillende formaten, ook in geschenkverpakkingen leverbaar.
Zo ook het seizoensbier: De Lentebock. De Lentebock is een volmondig oranjegeel bier met een alcoholpercentage van 7,0 %, iets zwaarder dan de Bikse Blonde dus. Het is een toegankelijk bier met een zoete fruitige en licht kruidige smaak.
U kunt ook uw eigen sixpack samenstellen van Roosbieren en uw eigen proeverij organiseren.

Door aanschaf van een Roosbiertje, geniet u niet alleen van een heerlijk bier, maar steunt u ook De Roos. Net als andere musea en horeca kan De Roos wel wat omzet gebruiken.

Het museum en het proeflokaal moeten ten gevolge van de overheidsmaatregelen nog even gesloten blijven. We zijn aan het bekijken op welke manieren we u online door het museum kunnen leiden en ook op die manier een bierproeverij kunnen aanbieden. Wordt vervolgd!

 
Afgelast
Gegevens kunnen niet worden geladen. Vernieuw de pagina en probeer het opnieuw.
Hilverportal is een social initiatief
van Van Laarhoven ICT en Stichting Hilverportal

© Stichting Hilverportal | Privacybeleid - Disclaimer - Cookie-instellingen

+