Laden cover... Sleep omslagfoto naar de gewenste positite

Zwerfafvalcampagne ‘Hilvarenbeek Schoon!’ van start

  9 juli 2020 09:00 - 31 aug 2020 09:00
Statistieken
Vrijthof 10
Hilvarenbeek
Gemeente Hilvarenbeek start op woensdag 8 juli 2020 de campagne ‘Hilvarenbeek Schoon!’. Hiermee laat de gemeente inwoners en bezoekers zien waarom het belangrijk is zwerfafval op te ruimen. En hoe zij daar een steentje aan bij kunnen dragen. De campagne loopt door tot en met 2022.
Waarom organiseert de gemeente ‘Hilvarenbeek Schoon!’?
De laatste jaren neemt de hoeveelheid zwerfafval in Nederland toe. Ook in Hilvarenbeek. De gemeente vindt het belangrijk inwoners en bezoekers bewust te maken van de hoeveelheid zwerfafval en hoe deze ontstaat. En wil laten zien wat mensen zelf kunnen doen om zwerfafval te verminderen of hergebruiken en welke (duurzame) voordelen hieraan zitten. ‘Samen’ zorgen voor een schoon Hilvarenbeek is daarbij het uitgangspunt.
Wat is ‘Hilvarenbeek Schoon!’ precies?
De komende jaren organiseert de gemeente verschillende activiteiten gericht op het verminderen van zwerfafval, samen met inwoners en bezoekers. Denk hierbij aan het geven van handige opruimtips & -tricks, opruimexcursies, gastlessen voor kinderen, social media berichten en nog veel meer. Inwoners kunnen ook eigen ideeën voor opruimactiviteiten opgeven.
Hoe kun je meedoen?
Wilt u een steentje bijdragen aan ‘Hilvarenbeek Schoon!’, door mee te helpen bij een actie? Of hebt u een leuk idee voor een opruimactiviteit? Ga dan naar www.hilvarenbeek.nl/zwerfafval en geef het door. Zodra de activiteiten bekend zijn, staan deze in de activiteitenkalender op deze pagina. Ook vindt u hier meer informatie over wat de gemeente al doet en aanbiedt om zwerfafval te verminderen. Volg voor nieuws over ‘Hilvarenbeek Schoon!’ ook de Facebookpagina van de gemeente via facebook.com/gemeentehilvarenbeek/. Uiteraard neemt de gemeente bij alle activiteiten van ‘Hilvarenbeek Schoon!’ de coronarichtlijnen van het RIVM in acht.
 
Afgelast
Gegevens kunnen niet worden geladen. Vernieuw de pagina en probeer het opnieuw.
Hilverportal is een social initiatief
van Van Laarhoven ICT en Stichting Hilverportal

© Stichting Hilverportal | Privacybeleid - Disclaimer - Cookie-instellingen

Hilverportal is mede mogelijk gemaakt door:

+