Becadans is een gemengd koor uit Hilvarenbeek. We bestaan al sinds 1995 en zijn inmiddels gegroeid naar een ledental van bijna zeventig mannen en vrouwen. Ons repertoire is omvangrijk en gevarieerd. Van muziek uit de middeleeuwen tot muziek van nu: liederen uit hedendaagse musicals, een Franse pavane, een Duitstalig operettenummer, nummers van The Beatles, het Ave Verum van Mozart. Het kan allemaal. Ook wat kerkelijke muziek dus, al hebben we geen binding met een kerk. Verder brengt Becadans in de kersttijd ook veel kerstmuziek ten gehore.
Het repertoire komt tot stand op voorstel van de muziekcommissie en wordt om de paar jaar aangevuld met inspraak van de leden.
Behalve gedurende twee zomermaanden repeteren we in beginsel elke woensdagavond. In de Gouden Carolus, aanvang 20.00 uur. Het aantal optredens per jaar varieert. De laatste jaren gaat dat naar ongeveer vijf keer per jaar. We streven in elk geval naar een optreden in het voorjaar; ook ligt er een accent op de kersttijd.
De algemene muzikale leiding berust bij onze dirigent: Marijke Schoutens en Rick Schilders begeleidt ons op de piano.
Het bestuur bestaat uit:
Hans van Poppel, voorzitter *stuur een e-mail*
Brigitte van Rooij: vice-voorzitter
Yolande Aarts
Marian Dieker: penningmeester
Rien van Mol: bestuurslid

Interesse?
Iedereen die van muziek houdt en het leuk vindt om samen met anderen te zingen en zijn stem verder te ontwikkelen, is welkom. Je hoeft geen geoefend zanger(es) te zijn en ook is het niet noodzakelijk, dat je muziek kunt lezen. Tijdens de repetities steek je beslist het een en ander op. Een goed gehoor is natuurlijk belangrijk.
Wil je bij ons koor? Of twijfel je nog? Stuur even een mail. We nemen dan contact met je op, waarna je op een repetitieavond helemaal vrijblijvend mee kunt komen zingen. Onze dirigent deelt je in bij jouw stemgroep. Als je nog een paar keer geweest bent, kun je de knoop vast wel doorhakken en word je al dan niet lid. De contributie bedraagt momenteel € 120,= per jaar.

Gegevens kunnen niet worden geladen. Vernieuw de pagina en probeer het opnieuw.
Hilverportal is een social initiatief
van Van Laarhoven ICT en Stichting Hilverportal

© Stichting Hilverportal | Privacybeleid - Disclaimer - Cookie-instellingen

Hilverportal is mede mogelijk gemaakt door:

+