Bewegen bewegen en nog eens bewegen dat is wat iedereen adviseert om gezond te blijven. Er zijn vele mogelijkheden om te bewegen: wandelen ,hardlopen, fitness, Biodanza en noem maar op. In dit rijtje is minder bekend dat Biodanza ook een nieuwe vorm van bewegen is. Je beweegt op mooie speciale muziek die je niet alleen fit houdt van lichaam maar ook van geest. Iedereen kan zo meedoen dus je hoeft geen speciale lessen of pasjes te leren om mee te kunnen doen. Dat maakt dat het heel ontspannend is voor zowel je lichaam als je geest. Het duurt ca 1.5 uur "Dat is lang" is de reactie van veel mensen als ze starten met Biodanza. De ervaring leert dat de beleving is alsof je nog maar 30 min hebt bewogen op de muziek. Dat komt omdat ik je in die 1.5 uur op een speciale ontspannen manier door die avond heen begeleidt. Ik heb om de bevoegdheid om Biodanza te mogen geven een opleiding gevolgd van 4 jaar en 1 praktijk jaar. ik heb nu 3 jaar ervaring met Biodanza in Hilvarenbeek en 5 jaar in Eersel. Ik geef ook Biodanza aan de schoolkinderen en de jeugd op aanvraag voor bepaalde bestaande groepen die meer willen bewegen. Ik doe ook mee aan het beweegakkoord in Hilvarenbeek.
Veel mensen weten niet dat ik elke donderdag van 19.30 tot 21.00 uur Biodanza aan volwassenen geef in de Elckerlyck achter 't Raadhuis 2 in Hilvarenbeek. Ik nodig iedereen uit om gratis geheel vrijblijvend vanaf 9 januari 3x lessen te volgen om te kunnen ervaren of deze manier van bewegen iets voor jou is. Je kunt wel weten dat bewegen goed voor je is maar je moet het wel leuk vinden anders houd je het toch niet vol. We hebben al een mooie groep van 18 mensen die wekelijks aan Biodanza doen maar er kunnen er nog enkele bij. Heb ik je nieuwsgierig gemaakt met deze nieuwe vorm van bewegen Dan nodig ik je uit om via mijn website www.biodanzametton.nl via het contactformulier je aan te melden of appen of bellen via 0615177469 of mailen via biodanzametton@upcmail.nl
Wil jij meer jezelf leren zijn en zo ook voelen op een ontspannen manier dan is Biodanza echt iets voor jou. Biodanza is voor iedereen die wil, kan en durft te bewegen op zijn eigen manier op mooie speciaal uitgekozen muziek zowel hedendaagse als kei mooie oude muziek.
Gr Ton en Claudia


Gegevens kunnen niet worden geladen. Vernieuw de pagina en probeer het opnieuw.
Hilverportal is een social initiatief
van Van Laarhoven ICT en Stichting Hilverportal

© Stichting Hilverportal | Privacybeleid - Disclaimer - Cookie-instellingen

Hilverportal is mede mogelijk gemaakt door:

+