Christel Abrahams

Straten waar ik actief ben: de Tilburgseweg, Voortse pad tot de molen, Slibbroek en de Kleine Voort. Ik ben Christel Abrahams, getrouwd met Peter en wij hebben samen 4 kinderen in de leeftijd van 13-18 jaar. Ik werk parttime als verpleegkundige...
Straten waar ik actief ben: de Tilburgseweg, Voortse pad tot de molen, Slibbroek en de Kleine Voort. Ik ben Christel Abrahams, getrouwd met Peter en wij hebben samen 4 kinderen in de leeftijd van 13-18 jaar. Ik werk parttime als verpleegkundige bij een huisartsenpraktijk in Hilvarenbeek. Mijn hobby’s zijn mijn gezin, masseren, tennissen en vakanties .

Ik weet uit ervaring hoe fijn het voelt iets voor anderen te kunnen betekenen. De drempel om hulp te vragen is bij mensen vaak te hoog en daardoor ontstaan er vaak situaties, die heel eenvoudig opgelost hadden kunnen worden. Het is voor mij een uitdaging om deze drempel te verlagen en de juiste hulp te kunnen vinden bij die hulpvragen. Vaak hoor je: ‘had ik het maar geweten dat je hulp nodig had dan had ik je kunnen helpen!’ Dus bel of mail mij gerust bij een hulpvraag: klein/groot/eenvoudige/informatieve vragen, en ik ga proberen hier een oplossing voor te vinden. Wil je je hulp op welke manier dan ook aanbieden kun je mij mailen of bellen. Alle hulp is welkom. Ik ga met deze vragen discreet om, alles zal in goed overleg gaan.
Telefoonnummer: 06 46606410. Email:
Christel_abrahams@hotmail.com.
Meer
19 februari 2019
16 april 2015 ·   1 jaar geleden
Geen foto's beschikbaar
Drop a file here to upload.
Gegevens kunnen niet worden geladen. Vernieuw de pagina en probeer het opnieuw.
Hilverportal is een social initiatief
van Van Laarhoven ICT en Stichting Hilverportal

© Stichting Hilverportal | Privacybeleid - Disclaimer - Cookie-instellingen

+