Beste sport-, of cultuuraanbieder,

Hopelijk hebben jullie allemaal een goede zomerperiode gehad, in deze turbulente tijden.

Inmiddels zijn alle (nieuwe) sportcaoches weer gestart en hebben we in de tussentijd ook niet stilgezeten. Het nieuwe boekje van Sjors Sportief & Creatief 20-21 is klaar en is te vinden via deze link: Cultuur en Sportstimulering Hilvarenbeek 2020 - 2021. Het staat weer boordevol leuke, sportieve en culturele kennismakingsactiviteiten van jullie!

Kick-off en Promotie
Op woensdag 16 september vindt de kick-off plaats. In die week gaan we op maandag, dinsdag en woensdag met de mascotte langs op alle scholen om de boekjes in de klassen uit te delen en te promoten. De wethouder zal woensdag de 16e om 9:30 bij de Driehoek het "eerste boekje" en de bijbehorende prijs aan de winnaar van de tekenwedstrijd komen uitreiken. Vanwege de bekende maatregelen kunnen hier helaas geen aanbieders bij aanwezig zijn. Vanaf woensdagmiddag 15:00 zal de inschrijving op de site mogelijk zijn voor de kinderen. We gaan er dus voor zorgen dat we de boekjes uiterlijk woensdagochtend 16 september hebben uitgedeeld op alle scholen. Houd vanaf die datum goed je mailbox in de gaten om op de hoogte te blijven van de inschrijvingen voor jou activiteit(en)!! Het kan zijn dat de mailtjes vanuit het systeem in de SPAM terecht komen. Check dus ook je SPAM-inbox regelmatig vanaf 16 september.

Naast de promotie op school zal er ook in de media en via de communicate rondom de Nationale Sportweek (18 t/m 27 september) aandacht gevraagd worden voor Sjors Sportief & Creatief.
Gegevens kunnen niet worden geladen. Vernieuw de pagina en probeer het opnieuw.
Hilverportal is een social initiatief
van Van Laarhoven ICT en Stichting Hilverportal

© Stichting Hilverportal | Privacybeleid - Disclaimer - Cookie-instellingen

Hilverportal is mede mogelijk gemaakt door:

+