Tafeltennis vereniging Hita '79

Benieuwd naar hoe Hita het is vergaan in "Coronajaar 2020"? Lees het verslag onder het kopje BESTANDEN.

Hita staat voor Hilvarenbeekse Tafeltennisvereniging en is in 1979 opgericht. De club draait al vele jaren mee in het tafeltenniscircuit van Zuid-West Nederland. We trainen en spelen onze wedstrijden in de sportzaal van basisschool De Driehoek aan de Wagenmaker 1 in Hilvarenbeek. De ingang van de gymzaal ligt om de hoek, halverwege de Zadelmaker. (adres: basisschool De Driehoek, Wagenmaker 1, 5081 ER, Hilvarenbeek) In deze groep vind je allerlei informatie over onze club.

Wat kun je bij Hita ’79 doen?

Binnen onze vereniging kun je op twee manieren met tafeltennis bezig zijn. Je kunt trainen en je kunt competitie spelen (of beide). Tijdens een training werk je onder begeleiding aan het verbeteren van je techniek en kun je vrij spelen tegen andere leden. Als je competitie gaat spelen, word je ingedeeld bij een team van Hita ’79. In een competitie heb je 6 teams in een poule, tegen elk team speel je uit en thuis.

Wil je kijken of tafeltennis wat voor je is?

Kom dan eens kijken bij een trainingsavond. We trainen elke donderdagavond. Als je wilt, kun je dan ook meedoen om te kijken of je tafeltennis leuk vindt.

Wil je lid worden?

Je mag drie keer (gratis) mee trainen en daarna beslissen of je daadwerkelijk lid wilt worden. Om lid te worden kun je het inschrijfformulier downloaden onder het hoofdstuk Bestanden. Je kunt ook één van de (bestuurs)leden aanspreken tijdens een training. Zij kunnen je het inschrijfformulier geven. Nadat je lid bent geworden, kun je meedoen aan alle activiteiten en kun je ook competitie gaan spelen.

Lidmaatschap

Tarieven seizoen 2019-2020

jeugdleden (tot 18 jaar)45 euro per jaar
senioren (inclusief competitie)125 euro per jaar
senioren (exclusief competitie)85 euro per jaar
rustende leden15 euro per jaar

Training

jeugdtraining (tot 18 jaar)donderdag van 20.00 - 21.00 uur
seniorentrainingdonderdag van 20.00 - 21.00 uur
vrij spelendonderdag na 21.00 uur

Competitie

Hita is aangesloten bij de NTTB (Nederlandse TafelTennis Bond), afdeling zuid-west. Per jaar worden er 2 competities gespeeld: de najaarscompetitie (september t/m november) en de voorjaarscompetitie (februari t/m april). De competitieavonden voor de thuiswedstrijden zijn op vrijdagavond vanaf 20.00 uur. De clubkleding bestaat uit een rood shirt en een zwarte broek. Als je competitie speelt, ben je verplicht tijdens de wedstrijden clubkleding te dragen. Via de vereniging kun je een clubshirt aanschaffen (kosten hiervan zijn 25 euro), voor een zwarte broek dien je zelf te zorgen. Voor alle vragen rondom de competitie kun je contact opnemen met onze wedstrijdsecretaris Dirk Kaal.

Opzeggen

Wanneer je besluit om geen lid meer te willen zijn van Hita '79 dien je dit schriftelijk te melden bij de secretaris voor het einde van het seizoen (voor 1 juli).

Gegevens kunnen niet worden geladen. Vernieuw de pagina en probeer het opnieuw.
Hilverportal brengt mensen samen uit de gemeente Hilvarenbeek
Hilverportal is een social initiatief
van Van Laarhoven ICT en Stichting Hilverportal

© Stichting Hilverportal | Privacybeleid - Disclaimer - Cookie-instellingen

Hilverportal is mede mogelijk gemaakt door:

Hilverportal brengt mensen samen uit de gemeente Hilvarenbeek
Hilverportal brengt mensen samen uit de gemeente Hilvarenbeek
Hilverportal brengt mensen samen uit de gemeente Hilvarenbeek
Hilverportal brengt mensen samen uit de gemeente Hilvarenbeek
Hilverportal brengt mensen samen uit de gemeente Hilvarenbeek
+