De Beekse veteranen van hockeyclub Hilvarenbeek zijn op zoek naar 2 a 3 enthousiaste hockeyers om het team voor komend seizoen te versterken.
 
Een seizoen bestaat uit 20-22 wedstrijden op de zondag. Thuiswedstrijden worden doorgaans om 10:30 afgewerkt, uitwedstrijden wisselend.
Normaal gesproken wordt er getraind op de woensdagavond, half 9.
Mocht iemand alvast een keer mee willen trainen, momenteel wordt er op dinsdagavond 8 uur getraind, omdat het schema ivm Corona flink is omgegooid.
 
Dus… Ben, of ken, jij een (voormalig) hockeyer, leeftijdscategorie grofweg 30 tot 55 jaar, en sta je te trappelen om een oude hobby weer op te pakken? Meld je aan of deel dit bericht!
Kwaliteit is niet het belangrijkste, al moet het niet gevaarlijk worden natuurlijk, maar belangrijkste is dat we wel spelers zoeken die er staan als het moet en een zeker commitment hebben aan het team.
100% aanwezigheid is natuurlijk niet realistisch, maar spelers die vrijwel nooit komen trainen en slechts 10 vd 20 wedstrijden aanwezig zijn, daar kun je als team ook niet op bouwen.
 
We combineren een fanatieke pot, graag met een (of meer) borrels achteraf. Gezelligheid staat zeker hoog in het vaandel, maar gedurende de wedstrijd worden de kantjes er niet van afgelopen!
 
Voor vragen of bij interesse, laat maar weten via een berichtje, of wandel een keer langs op de training.
Voorlopig staan we nog op dinsdagavond 20:00 uur.
 
Namens de Beekse Veteranen, alvast tot ziens!
Reageer
Er is nog geen reactie geplaatst.
  1. Pieter-Jan Smeijers

  2. dinsdag 02 juni 2020
Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!
Hilverportal is een social initiatief
van Van Laarhoven ICT en Stichting Hilverportal

© Stichting Hilverportal | Privacybeleid - Disclaimer - Cookie-instellingen

+