De Ambrosiushof richt zich met haar zorgactiviteiten op mensen met dementie en geheugenproblemen. Deze bezoekers vinden in het zorgactiviteitencentrum iedere keer weer een passende, respectvolle bezigheid die hen veel plezier geeft.

Zo is er een grote kas waar bezoekers zich kunnen bezighouden met groenten, fruit, planten en bloemen en kruiden. Voor wie liever toekijkt is er een gezellige zithoek ingericht. Op het grote terrein van Ambrosiushof kunnen bezoekers genieten van de aanwezige flora en fauna. Zo’n vijfhonderd verschillende soorten bomen, planten en bloemen kunnen bewonderd worden.

Naast al het groen zijn er ook genoeg dieren te vinden in het Ambrosiushof. Verschillende ganzen, pony’s, geiten, poezen en honden zijn te bewonderen. In een grote schuur wordt de mogelijkheid geboden om te sleutelen aan auto’s. Ook kan daar geknutseld worden onder begeleiding van vrijwilligers.

Ook is er ruimte en aandacht voor muziek in het Ambrosiushof. Zo staat er een vleugel waar door clienten of familieleden op gespeeld kan worden. Een enthousiaste muziek-vrijwilliger staat altijd klaar om begeleiding te bieden tijdens deze activiteit.

Ook worden er verschillende uitstapjes gemaakt naar het naastgelegen Beekse Bergen of Amsterdam. Om dit vervoer op een veilige manier te kunnen faciliteren is Ambrosiushof op zoek naar een negen-personenbus.

In de zoektocht naar zo’n bus is Ambrosiushof uitgekomen bij Stichting MVI. Projectleider Demelza van Vlimmer gaat op zoek naar betrokken ondernemers om deze bus op de weg te krijgen. Neem voor meer informatie contact op met Demelza via 06-41290115 of Demelza.voortman@stichtingmvi.nl.

Reageer
Er is nog geen reactie geplaatst.
  1. Ruud Groenendijk
  2. donderdag 22 november 2018
Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.