DEC
01

Zet uw afval tijdig aan de weg

Zeker weten dat uw afval wordt opgehaald? Zorg ervoor dat uw GFT, rest- of PMD-afval (Plastic, Metaal en Drankkartons) tijdig aan de weg staat.

DEC
01

Meld misdaad anoniem

Stel: u wilt iets over een ernstig misdrijf melden zonder dat uw naam bekend wordt. Bijvoorbeeld omdat u de dader goed kent of bang bent voor eventuele gevolgen. U kunt dan terecht bij Meld Misdaad Anoniem (M.).

NOV
30

Verdachte telefoontjes over BSN nummers

We ontvangen meerdere meldingen van inwoners die onlangs gebeld zijn door mensen die u (in het Engels) proberen uit te leggen dat er iets mis is met uw BSN nummer.

NOV
23

Balie gesloten van 2 t/m 6 december

Vanwege de overgang naar een nieuw systeem is de balie van het gemeentehuis gesloten van donderdagmiddag 2 december 12.00 uur tot en met maandag 6 december.

NOV
23

Gebruikt u de Berichtenbox van MijnOverheid al?

Wist u dat u al uw post van de overheid in één online berichtenbox kunt ontvangen? 

NOV
19

Dag van de Ondernemer 2021

Het was vrijdag 19 november de landelijke Dag van de Ondernemer. Burgemeester, wethouders en onze accountmanager bedrijven gingen donderdag en vrijdag langs bij een aantal prachtige bedrijven om te laten weten dat we trots zijn op hen en alle andere ...

NOV
16

Inrichtingsvoorstellen routes landbouwverkeer

Dit voorjaar stelde de gemeenteraad de tracés vast voor twee alternatieve routes voor landbouwverkeer aan de westkant van Hilvarenbeek. De afgelopen maanden heeft het Team Landbouwverkeer de inrichtingsvoorstellen voor deze routes uitgewerkt. Het col...

NOV
16

Week tegen kindermishandeling: ‘Ik zie jou’

Van 15 tot en met 21 november 2021 is de landelijke Week tegen Kindermishandeling. Tijdens deze week vragen we aandacht voor kindermishandeling. 

NOV
16

Een starterswoning in Vroonacker. Iets voor jou? 

De gemeente beschikt in het woongebied Vroonacker 3 in Diessen over ruimte om 14  geschakelde woningen te realiseren;  verdeeld over diverse bouwblokken. Deze plekken zijn bij uitstek geschikt voor starters. Daarom geven we starters voorrang bij de t...

NOV
14

Aanduiding politieke groepering boven kandidatenlijst gemeenteraadsverkiezing

Op 16 maart 2022 is de gemeenteraadsverkiezing. Staat u als politieke groepering nog niet geregistreerd bij het centraal stembureau, maar wilt u wel vermeld worden op de kandidatenlijst? Dien uw verzoek voor registratie dan schriftelijk in bij het ce...

NOV
10

Geannuleerd: inloopmiddag over openbaar groen

Op dinsdag 16 november is er geen inloopmiddag op het gemeentehuis over onze plannen om de kwaliteit van openbaar groen te verbeteren. Vanwege de coronamaatregelen gaat er een streep door de inloopbijeenkomst over onze werkzaamheden, die gepland was ...

NOV
10

Inloopmiddag over kwaliteitsverbetering openbaar groen

Op dinsdag 16 november is er een inloopmiddag op het gemeentehuis over onze plannen om de kwaliteit van openbaar groen te verbeteren. Van 15.00 tot 19.00 uur kunt u terecht voor informatie over werkzaamheden die op de planning staan.

NOV
10

Onderzoek naar gelukkig en gezond ouder worden

Bent u tussen de 60 en 80 jaar en inwoner van Hilvarenbeek? Dan ontvangt u binnenkort een brief met daarin een uitnodiging om deel te nemen aan het onderzoek ‘gelukkig en gezond ouder worden’. 

NOV
09

Mantelzorgers in de schijnwerpers

Woensdag 10 november is het de Dag van de Mantelzorger. Wat mantelzorgers doen is niet vanzelfsprekend, het is bijzonder en verdient waardering. Daarom zette de gemeente en Contour de Twern zaterdag 6 november tijdens een speciale middag in Elckerlyc...

NOV
08

Opening natuurbelevingspad in Haghorst

Maandag 8 november is in Haghorst een nieuw natuurbelevingspad geopend van de Vereniging Natuur en Milieu Hilvarenbeek (VNMH). Dit pad bestaan uit opdrachten en spellen, om kinderen kennis te laten maken met de natuur in eigen omgeving.

NOV
02

Opnieuw aanmelden digitale nieuwsbrieven

Ontvangt u regelmatig een gemeentelijke nieuwsbrief via e-mail en wilt u deze blijven ontvangen, meldt u zich dan voor maandag 6 december opnieuw aan via de knoppen op deze pagina.

NOV
02

Opnieuw aanmelden voor digitale nieuwsbrieven

Ontvangt u regelmatig een gemeentelijke nieuwsbrief via e-mail en wilt u deze blijven ontvangen? Meldt u zich dan voor maandag 6 december opnieuw aan.

NOV
01

Bijeenkomst Slibbroek-Noord

Er is een nieuwe, digitale bijeenkomst over het bestemmingsplan Slibbroek-Noord op maandag 15 november.

OKT
31

BSO-kinderen aan de slag met zwerfafval

Vorige week, tijdens de herfstvakantie, gingen zo’n 160 kinderen van alle Buitenschoolse opvanglocaties (BSO’s) uit Hilvarenbeek aan de slag met het thema ‘Hilvarenbeek Schoon!’. 

OKT
31

Online verlengen van uw rijbewijs

U kunt voortaan in onze gemeente uw rijbewijs online verlengen. 

Hilverportal brengt mensen samen uit de gemeente Hilvarenbeek
Hilverportal is een social initiatief
van Van Laarhoven ICT en Stichting Hilverportal

© Stichting Hilverportal | Privacybeleid - Disclaimer - Cookie-instellingen

Hilverportal is mede mogelijk gemaakt door:

Hilverportal brengt mensen samen uit de gemeente Hilvarenbeek
Hilverportal brengt mensen samen uit de gemeente Hilvarenbeek
Hilverportal brengt mensen samen uit de gemeente Hilvarenbeek
Hilverportal brengt mensen samen uit de gemeente Hilvarenbeek
Hilverportal brengt mensen samen uit de gemeente Hilvarenbeek
+