Rabobank Hart van Brabant steunt verenigingen en stichtingen

rabo-clubsupport-nieuws
Als maatschappelijke bank gelooft Rabobank in de kracht van clubs, verenigingen en stichtingen. Ze maken de leden, buurt en de lokale samenleving sterker. De Rabobank doet daarom graag iets terug. Met Rabo ClubSupport (voorheen Rabobank Clubkas Campagne) investeert de bank dit jaar 200.000 euro, een deel van de winst, in lokale clubs.

De inschrijving is nog open tot en met 20 september 2019! 

Voor welk mooi doel gaan jullie de winst pakken? Clubs kunnen zich nog tot en met 20 september 2019 inschrijven. Deelnemende verenigingen en stichtingen voeren campagne om stemmen te werven voor een zelf opgegeven bestedingsdoel. Iedere stem is daarbij geld waard. Zonnepanelen op het clubhuis, betere breinaalden, organisatie van een Ouder-Kind Toernooi; wat een club ook dringend nodig heeft of graag wil verwezenlijken. Met Rabo ClubSupport is de kans groot dat het er daadwerkelijk van komt. En het mooie is, als lid van Rabobank heb je invloed en stem je mee op deze mooie doelen en initiatieven. 

Dit jaar stemmen leden van Rabobank vanaf 12 jaar 

Eind september ontvangen alle leden een stemcode. Heb je een rekening bij de bank en wil je ook stemmen? Word dan lid van de Rabobank en stem tussen 27 september en 11 oktober op jouw favoriete clubs. 

Samen vieren we de winst

En dat is belangrijk. Clubs en verenigingen moeten vaak creatief zijn om te kunnen voortbestaan. Terwijl ze veel meer betekenen dan alleen ontspanning bieden of mensen laten sporten. Clubs en verenigingen maken de leden, de buurt en de lokale samenleving sterker. Het is de plek waar leden samenkomen. Talenten ontplooid én benut worden. Dat is de échte winst. We ondersteunen hen zodat zij kunnen blijven doen wat ze nu al doen. Onze wereld, buurt voor buurt, beter en sterker maken. 

Meer informatie over Rabo ClubSupport vind je op Rabobank.nl/clubsupport
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Hilverportal brengt mensen samen uit de gemeente Hilvarenbeek
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
dinsdag 17 september 2019
Indien u zich wenst te registreren vul dan aub. de velden voor gebruikersnaam en naam in.
+