ZOMERSE QUIET KLEDINGBEURS

foto-3-kledingbeurs-202_20210329-111427_1

 Inzamelen tweedehands kleding en schoenen deze week van start

Al 3 jaar organiseert Quiet Hilvarenbeek in het voorjaar en het najaar een tweedehands kledingbeurs. Dit idee is ontstaan om de members van Quiet te ondersteunen maar is inmiddels een begrip geworden in Hilvarenbeek. Want niet alleen de members kunnen hier een complete "nieuwe" garderobe aanschaffen. Na de members zijn álle inwoners van onze fijne gemeente welkom om voor een klein bedrag leuke kleding, schoenen en accessoires aan te schaffen.

Nu was het natuurlijk de vraag of we dit voorjaar een beurs zouden kunnen organiseren. Door alle coronamaatregelen liggen veel activiteiten immers stil. Gelukkig hebben we van de gemeente toestemming gekregen voor het organiseren van een lente/zomerbeurs, natuurlijk rekening houdend met alle maatregelen en regels.

Lever je kleding en schoenen in!

Vanaf 31 maart tot 21 april staat er in de Albert Heijn Hilvarenbeek wederom een kleding container. Hierin kan iedereen zijn zomerkleding, -schoenen, bedtextiel, handdoeken en zomeraccessoires zoals badkleding, slippers, tassen en sieraden inleveren. Tevens is het mogelijk om klein buitenspeelgoed in te leveren, zoals skeelers, waterpistooltjes, voetballen etc.

De spullen die ingeleverd mogen worden dienen geschikt te zijn voor een 2de ronde en moeten schoon worden aangeleverd.

Nieuwe locatie voor de kledingbeurs!

Jurgen Smulders, eigenaar van het oude pand van Pompie aan de Diessenseweg, heeft deze ruimte kosteloos beschikbaar gesteld voor de kledingbeurs en de voorbereiding hiervan. De komende tijd zullen de vrijwilligers van Quiet Hilvarenbeek alle gedoneerde spullen sorteren en mooi presenteren zodat in mei de winkel geopend kan worden. Dan worden eerst de members van Quiet Hilvarenbeek op afspraak uitgenodigd om gratis een garderobe te komen uitkiezen voor de zomer. Vervolgens zal de winkel, afhankelijk van alle maatregelen die op dat moment gelden, open gesteld worden voor alle inwoners van de gemeente Hilvarenbeek, die voor een klein bedrag iets kunnen aanschaffen. De complete opbrengst van deze beurs zal wederom geheel besteed worden aan activiteiten voor de Quiet members.

De organisatie van Quiet Hilvarenbeek hoopt dat er ook deze keer weer veel mooie spullen gedoneerd worden zodat we er sámen weer een groot succes van kunnen maken. 
Hilverportal is een social initiatief
van Van Laarhoven ICT en Stichting Hilverportal

© Stichting Hilverportal | Privacybeleid - Disclaimer - Cookie-instellingen

Hilverportal is mede mogelijk gemaakt door:

+