Description

Ambitieuze teamleider (“afdelingsmanager”) voor ons dorpswarenhuis gezocht

Omschrijving:

Over Heb! Plasmans Diessen.

Heb! Plasmans is een ruim opgezet dorpswarenhuis die al 3 jaar bestaat. Samen met onze Plus supermarkt welke in hetzelfde pand is ondergebracht bieden we zo Diessen en omgeving een mooie winkel waar de belangrijkste spullen gekocht kunnen worden.Daarnaast zijn wij trots om het dorp en de omgeving vanaf ons terrein ook te mogen voorzien in brandstof met onze eigen “PEUT” tankstation.

Wij vinden het vanzelfsprekend dat we gewoon meewerken in de winkels en dat typeert meteen onze bedrijfscultuur: we doen het samen. Op dit moment zitten we midden in een overgang van een formulewissel bij de supermarkt wat ons heeft uitgedaagd om deze verandering ook door te voeren in ons warenhuis.

Het moge duidelijk zijn: bij Plasmans gebeurt altijd iets en dat betekent dat de mensen die bij ons werken zichzelf ook volop kunnen ontwikkelen.

In verband met de organisatieverandering zoeken wij een:
Ambitieuze teamleider (“afdelingsmanager”) voor ons dorpswarenhuis.
De functie
Omdat we met zelfsturende teams werken, kennen we de traditionele rol van afdelingsmanager niet meer.

Als teamleider ben je samen met de andere teamleiders verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering. Als teamleider Heb! ben je voor een groot deel meewerkend op de vloer en coacht en motiveert met de medewerkers met de tevreden klant centraal als middelpunt.
Je bent het aanspreekpunt voor de directie en verzorgt samen met je medewerk(st)ers de dagelijkse gang van zaken.

Jij bent:
Jij bent ambitieus, hebt de nodige ervaring in de detailhandel en wilt een stap vooruit maken. Je hebt een handen-uit-de-mouwen mentaliteit. Je stijl van leidinggeven is coachend en ondersteunend. Jij ziet in deze vacature een kans om jezelf te ontwikkelen in een leidinggevende baan met meer verantwoordelijkheid.
Jij bent toe aan verandering en vind het een uitdaging om samen met ons een bedrijf weg te zetten waar we samen trots op mogen zijn.
We denken aan de volgende achtergrond:
- een mbo/hbo werk- en denkniveau;
- minimaal 3 jaar ervaring in de Retail branche;
- ervaring met leidinggeven is een pré;
- opleiding (assistent) drogist is een pré; 
- flexibel inzetbaar.

Wij bieden:
Een baan in een winkel met positieve en ambitieuze sfeer. Je gaat onderdeel uitmaken van het team “WIJ van Plasmans” en krijgt veel kansen en begeleiding om in je functie te groeien. Daartoe krijg je veel verantwoordelijkheid en vrijheid. Als laatste zul je mee kunnen liften binnen een bedrijf dat altijd in ontwikkeling is. Arbeidsvoorwaarden zijn marktconform. 
Sollicitatieprocedure
Herken jij jezelf in deze vacature, dan kan een baan bij ons een mooie stap zijn in jouw carrière? We nodigen je dan van harte uit om te solliciteren. Zien we je snel? Je kan je motivatie en CV mailen naar [email protected] t.a.v. Mandy van den Boer.


Dienstverband: Vast
Branche: Detailhandel
Opleidingsniveau: MBO

Contact:

Julianastraat 38
5087 BB  Diessen
013-5047775
+