Description

Beginnend Assistent Accountant Controlepraktijk

Omschrijving:

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Als beginnend assistent accountant staat kennis vergaren, onze organisatie ontdekken en onze cliënten leren kennen centraal. Onder begeleiding van de opdrachtleider of manager ben je actief in het controleren van posten en processen, het signaleren van eventuele tekortkomingen en het leveren van input bij de weging van mogelijke gevolgen. Ook word je betrokken bij bijzondere (deel)opdrachten en word je al snel meegenomen naar de klanten. Je krijgt hierdoor inzicht in alle facetten van de bedrijfsvoering van de klant, waardoor je zaken goed in hun onderlinge samenhang kunt zien.

Hoe ver wil je komen?

Dat is afhankelijk van jezelf!

De functie beginnend assistent accountant in de controlepraktijk is een mooie startfunctie binnen onze organisatie. Wij bieden jou de kans om te onderzoeken waar je krachten liggen, geven je de mogelijkheid om boven jezelf uit te stijgen en te kijken hoe ver jij kan komen.

Wij zullen jouw ontwikkeling ondersteunen door je te koppelen aan een vakinhoudelijke “buddy” en te zorgen dat je een smart ontwikkelplan krijgt.

Daarnaast zullen wij op onze hoede zijn en zorgen dat deze intensieve periode van kennisvergaring ook niet te snel gaat. Wij staan (en dat is niet alleen bij zeggen) voor een goede werk-privé balans. Waardoor jij ook nog voldoende tijd en ruimte houdt voor ontspanning en leuke dingen buiten het werk.

Wat maakt het zo leuk bij De Beer?

We houden van ons werk en dat werkt aanstekelijk!

Je wordt ontvangen door je energieke en ervaren collega’s van het audit team en krijgt de vrijheid om jezelf te ontwikkelen.

Zoals gezegd zorgen wij ervoor dat je werk-privé balans goed blijft en dat je sociale leven niet op een laag pitje komt te staan.

Wanneer je niet bij de klant aan het werk bent, werk je vanuit een van onze kantoren waar de deuren altijd open staan en je makkelijk binnen kunt lopen bij collega’s. Onze arbeidsvoorwaarden zijn marktconform en we kennen een goede studieregeling om ook op dit punt jouw ontwikkeling te ondersteunen.

En dan hebben we het nog niet gehad over onze Beer Young Professionals, die maandelijks weer zorgen voor leuke en interessante formele of informele bijeenkomsten.

Waarmee daag je ons uit?

Met jouw enthousiasme en sterk aanwezig analytisch vermogen? Graag!

Als je daarnaast ook nog een gezonde dosis nieuwsgierigheid, computer skills, communicatieve vaardigheden en klantgerichtheid mee brengt, pas je goed in ons audit team en bij onze klanten.

Een afgeronde master Accountancy en je (ambitie tot) het volgen van een RA opleiding naast je baan, maakt het plaatje aardig compleet!

Heb je interesse?

Als deze vacature je aanspreekt kun je je CV en motivatie sturen naar Eline Gussenhoven (HR Manager), [email protected]. Zij is tevens bereikbaar voor aanvullende informatie op (013) 211 64 15.

Dienstverband: Vast
Branche: Overige
Opleidingsniveau: HBO
 Website: https://debeer.nl/

Contact:


  Diessen
013 211 64 15
+