Description

Facilitair medewerker

Omschrijving:

Voor de afdeling Dienstverlening, team Burgerzaken/KCC, zijn wij op zoek naar een facilitair medewerker voor 12 uur per week.


 

De belangrijkste taken:

  • Verzorgen en uitvoeren van facilitaire en representatieve werkzaamheden (b.v. bij vergaderingen, besprekingen en bijeenkomsten).
  • Faciliteren en assisteren bij huwelijken, officiële ontvangsten, recepties.
  • Inrichten van vergaderruimten en trouwzaal.
  • Verzorgen en uitvoeren van werkzaamheden m.b.t. post.
  • Klaarzetten van lunch voor medewerkers van de gemeente.
  • Verrichten van werkzaamheden met betrekking tot horecavoorzieningen.
  • Ondersteunen bij de beveiliging van het gemeentehuis en klein onderhoud.
  • Onderhouden contacten met externe dienstverleners.
  • Verrichten van/assisteren bij de overige werkzaamheden van de afdeling.

Wij zoeken:

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en proactieve collega, die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken. Je hebt een opleiding op VMBO-niveau. Ervaring in een vergelijkbare functie is een voordeel. Je bent klantvriendelijk, representatief, kunt zelfstandig werken en beschikt over een integere werkhouding. Het uitvoeren van werkzaamheden in de avonduren hoort bij deze functie. Een flexibele inzetbaarheid is dus een vereiste. Je woont bij voorkeur in de gemeente Hilvarenbeek.


 

Wij bieden:

Binnen de gemeente Hilvarenbeek kun je rekenen op een afwisselende baan en goede arbeidsvoorwaarden. Er heerst een prettige en collegiale sfeer en de verantwoordelijkheden worden laag in de organisatie gelegd. Het takenpakket is ondergebracht in de generieke functie Medewerker facilitaire dienstverlening, schaal 5. Afhankelijk van opleiding en ervaring bieden we een salaris van maximaal €2.599,- bruto per maand bij een aanstelling van 36 uur per week. Het salaris is exclusief de opbouw van het Individueel Keuze Budget (17,05%) bij een aanstelling van 36 uur per week.


 

Informatie:

Heb je nog vragen? Neem tot 9 augustus contact op met Marja Kuijpers, teamleider Burgerzaken/KCC en daarna met Sandra Vermeer, afdelingsmanager dienstverlening, via telefoonnummer 

(013) 505 83 00Hilverportal brengt mensen samen uit de gemeente Hilvarenbeek

.

 


 

Sollicitatieprocedure:

Heb je belangstelling voor deze uitdagende functie? Reageer dan vóór 9 september 2019 via www.werkenvoormiddenbrabant.nl. De sollicitatiegesprekken zijn gepland op 16 en/of 17 september in de middag.

Dienstverband: Vast
Branche: Overige
Opleidingsniveau: VMBO
 Email:

Contact:


  Hilvarenbeek
+