Description

Gezocht: Verkoper binnendienst

Omschrijving:

 

 

 

Houthandel van Dal is een begrip als het gaat om kwalitatief hoogwaardige houtsoorten en bouwwerken. Binnen onze organisatie voeren wij alle werkzaamheden zelf uit, van het rooien van de bomen tot het plaatsen van de bouwwerken.

Om te zorgen dat het gehele verkoopproces soepel verloopt van eerste klantcontact tot de aftersales, zijn wij op zoek naar een verkoper binnendienst die dit allemaal in goede banen kan leiden en een vervolgstap kan maken in de professionalisering en automatisering van het verkoopproces.

Als jij degene bent die graag met een klein team werkt om samen te zorgen voor tevreden klanten en werkplezier, dan komen wij graag met je in contact. Ben jij niet bang voor een uitdaging, heb je technisch inzicht, doorzettingsvermogen, humor en veel energie, dan hebben wij een leuk team om mee aan de slag te gaan om onze klanten blij te maken.

Houthandel van Dal is een bedrijf met een lange geschiedenis. Al meer dan 83 jaar staat de naam Houthandel van Dal garant voor kwaliteit en klantgerichtheid. Op een mooie locatie in Esbeek zijn wij gevestigd.

Belangrijkste taken

Behandeling van inkomende aanvragen per telefoon en mail.

Voorbereiden van complexere aanvragen

Ondersteuning van de collega verkopers

Debiteurenbeheer

Samen met de rest van het team zorgen voor verdere automatisering van het gehele proces.

 

Functie eisen

Houthandel van Dal zoekt iemand die reeds ervaring heeft in een soortgelijke functie. Kennis van onze producten en vakgebied is een pré, maar kunnen we je ook bijbrengen. Bij voorkeur woon je ook in Esbeek of directe omgeving.

 

Salaris

Goede collega’s weten we te waarderen. Salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn bij Houthandel van Dal prima geregeld.

 

Solliciteren

Solliciteer voor deze mooie functie door je cv per mail te sturen naar Cas Hoetelmans via cas@houthandelvandal.nl of vraag om informatie via 06-29063521.

Dienstverband: Vast
Branche: Overige
Opleidingsniveau: MBO

Contact:

Lage Mierdseweg 10-14A
5085 NC  Esbeek
013 516 9284
Hilverportal is een social initiatief
van Van Laarhoven ICT en Stichting Hilverportal

© Stichting Hilverportal | Privacybeleid - Disclaimer - Cookie-instellingen

Hilverportal is mede mogelijk gemaakt door:

+