Description

Vacature Teamleider/Begeleider (parttime)

Omschrijving:

Wie zijn wij

Bureau Lakèch biedt persoonlijke en kleinschalige begeleiding op maat aan voor iedereen met diverse problematieken die wel of (nog) geen label heeft. Bureau Lakèch is gespecialiseerd in het werken met hoog gevoelige mensen. Onze begeleiding kenmerkt zich door verbinding en vertrouwen. Wij geloven dat mensen tot bloei komen door betekenisvolle begeleiding op maat.

Functieomschrijving

Kom jij goed tot je recht wanneer je mensen begeleidt vanuit verbinding en samen met hen opzoek gaat naar wat nodig is en waarde toevoegt in elke fase van hun traject? Is een leiderschapsstijl van vertrouwen en verbinden jou op het lijf geschreven? Vertaal jij processen eenvoudig naar procedures waar iedereen mee uit de voeten kan? 

Wij zijn op zoek naar een teamleider/begeleider met de opleiding MBO niveau 4 (of hoger) begeleider specifieke doelgroepen, of een vergelijkbare opleiding. Bij voorkeur heb je een SKJ of andere registratie. Naast deze opleiding beschik je over sensitief talent en ben je in staat een belangrijke bijdrage te leveren aan het realiseren van een ISO certificering. 

Je werkzaamheden

Je werkzaamheden bestaan uit het begeleiden van cliënten individueel en eventueel in groepsverband. Samen met de cliënt onderzoek je wat nodig is en waarde toevoegt in elke fase van het traject. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van het ondersteuningsplan. Je kijkt daarbij voorbij kaders en geeft op die manier op een professionele manier betekenisvolle begeleiding. Je rapporteert over de begeleiding die je geboden hebt zodat ook een andere collega op de hoogte is van de huidige situatie. 

Als teamleider/begeleider heb je een coachende en uitvoerende rol binnen het team en houd je toezicht op alle processen. Je geeft vanuit verbinding sturing aan je collega’s met de intentie om kwaliteit te bevorderen. Je vertaalt de primaire processen naar heldere procedures op weg naar een ISO certificering. Bovenal zorg jij voor vertrouwen, veiligheid en structuur in de zorg en begeleiding. 

Wat wij bieden

Wij bieden een dienstverband van 24 uur per week en een leuke, zelfstandige en uitdagende baan waarbij geen dag hetzelfde is. In eerste instantie zal je een tijdelijk contract worden aangeboden, met uitzicht op een vast contract. Ben je enthousiast geworden over deze vacature en heb je het gevoel dat we een match kunnen zijn? Dan nodigen wij je graag uit om jouw sollicitatie voorzien van cv én motivatiebrief te mailen naar info@lakech.nu

 

Dienstverband: Vast
Branche: Overige
Opleidingsniveau: MBO
 Website: http://lakech.nu/

Contact:

Laag Spul 7
5081 EA  Hilvarenbeek
06 – 22715691
Hilverportal is een social initiatief
van Van Laarhoven ICT en Stichting Hilverportal

© Stichting Hilverportal | Privacybeleid - Disclaimer - Cookie-instellingen

Hilverportal is mede mogelijk gemaakt door:

+