Veelgestelde vragen

Hilverportal is dé plek waar inwoners uit de gemeente Hilvarenbeek
met elkaar in gesprek zijn en elkaar helpen. Doe het samen!

Algemeen

Wat is Hilverportal?

Het is dé nieuwe digitale ontmoetingsplaats voor alle inwoners van de gemeente Hilvarenbeek en moet ervoor zorgen dat burgers, ondernemers, verenigingen, instellingen en overheid elkaar makkelijker weten te vinden. Dit initiatief draagt de naam Hilverportal.

Wat kan ik op de Hilverportal?

Bijdragen aan een betekenisvolle versterking en intensivering van het werk- woon- en leefklimaat binnen de gemeente en het versterken van sociale en sociaal-culturele samenhang, ontwikkeling en ontplooiing van de inwoners, participatie en het tegengaan van sociaal isolement. Kortom: een site waar alle denkbare en interessante informatie te vinden en te plaatsen is over de gemeente Hilvarenbeek. Het is een community van en voor alle inwoners van Baarschot, Biest-Houtakker, Diessen, Esbeek, Haghorst en Hilvarenbeek.

Hoe kan ik mij registreren?

Registreren is niet moeilijk. Je maakt een account aan door rechtsboven op de groene knop “inloggen” te klikken. Vervolgens wordt gevraagd of je een particulier, bedrijf of vereniging bent. Klik hierbij  op het juiste profiel en vul vervolgens de velden in die getoond worden. 
Door een gebruikersnaam of email adres op te geven met een wachtwoord word je “lid” lid van de Hilverportal. Heb je hulp nodig bij het aanmaken van een account? Neem dan contact op met de webmaster Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hoe log ik in op de Hilverportal?

Wanneer u een account heeft aangemaakt (zie kopje Registreren) kunt u op iedere locatie inloggen door rechtsboven op de groene knop “inloggen” te klikken. Vul je gebruikersnaam en wachtwoord in en u bent ingelogd.

Is het verplicht om je te registreren?

Registreren is niet verplicht. Om deel te nemen aan discussies, forum en om elkaar te helpen moet je een account aanmaken. Zonder account kun je alles op de Hilverportal wel volgen, maar niet actief deelnemen.

Privacy en account instellingen aanpassen

Nadat je geregistreerd hebt kun je rechtsboven op je naam klikken. Je kunt hier je profiel, account en privacy instellingen aanpassen. Privacy instellingen zijn per onderdeel in te stellen. Pas dit eventueel per onderdeel in je eigen account aan.

Is mijn gebruikersnaam hetzelfde als mijn weergavenaam?

Nee. De naam is de naam die weergegeven wordt. Je gebruikersnaam is de naam waar je mee inlogt.

Ik heb vragen of klachten over De Hilverportal, waar kan ik terecht?
Voor technische vragen over de website kunt u terecht bij: http://www.hilverportal.nl/contact Voor suggesties en/of ideeën kun u terecht bij: http://www.hilverportal.nl/doe-het-samen/ideeen-suggesties Mocht u bepaalde dingen tegenkomen op de Hilverportal dat volgens u niet door de beugel kan, dan kunt u dit rapporteren door op de rappporteer knop bij het desbetreffende item te klikken. De redactie van de Hilverportal gaat hier dan z.s.m naar kijken.


Heeft u vragen welke nog niet beantwoord zijn? Neem dan contact met ons op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Hilverportal is een social initiatief
van Van Laarhoven ICT en Stichting Hilverportal

© Stichting Hilverportal | Privacybeleid - Disclaimer - Cookie-instellingen

Hilverportal is mede mogelijk gemaakt door:

+